Üdvözöllek! Richter László vagyok.

Webdesigner, webmester, wordpress szakértő, az implementor.hu, a tiszatowebdesign.hu alapítója, a Tisza-tó App ötletgazdája és fejlesztője illetve a Tisza-tavi Kosár Közösség egyik alapítója. Több mint 14 éves weboldal készítési tapasztalattal a hátam mögött és több kisvállalkozás és termék komolyabb szintre emelésében vettem rész országszerte. 

Ma nem egyszerű igazán jó weboldal készítőt találni – talán Te is megtapasztaltad – mert egyre hígul a szakma. Sokan belekezdenek, mert alacsony a belépési küszöb, elég egy-két sikerélmény és máris sokan vállalnak munka mellett is mellékállásban weboldal készítést. Ha Te egy olyan weboldal készítőt keresel, aki főállásban ezzel foglalkozik évek óta, minőségi munkát ad ki a kezei közül, munka után is elérhető, aki technikailag és arculatilag is képes megvalósítani az elképzeléseit és nem utolsó sorban versenyképes áron is dolgozik, akkor nálam jó helyen jársz.

Nézd meg munkáimat, mert nem csak weboldalt és webáruházat készítek, hanem online tanfolyam platform készítéssel, mobil applikáció fejlesztéssel, videókészítéssel, keresőoptimalizálással, online fizetett hirdetési kampányokkal, grafikai kivitelezéssel, crm rendszerrel stb. vagyis komplett online marketinggel tudom segíteni és versenyképesebbé tenni a vállalkozásod.

2009 óta készítek főállásban vevőszerző weboldalakat és építek online értékesítési rendszereket. Ez az a kreatív terület számomra, amiben végre megtaláltam azt az alkotói tevékenységet, amit kerestem. A weboldal készítést autodidakta módon sajátítottam el, legfőképpen angol nyelven elérhető különböző forrásokból.

Az online marketing igen széles területén elkezdtem követni a külföldi véleményvezéreket, figyelni a munkásságukat miközben izgatottan próbáltam ki ügyfeleimnél a kintről hozott tudást, ami itthon is zseniálisan működött.

Ahogy fejlődött az iparág, úgy fejlődtem vele én is.  Egyre profibbá akartam válni a legfontosabb területeken (weboldal készítés, seo, facebook, adwords, videó készítés, grafika, stb.), hogy komplett online marketing szolgáltatást tudjak biztosítani az ügyfeleimnek és persze magamnak. A mai napig sokat tanulok és képzem magam, de ez kötelező is ebben az iparágban.

Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazni, horgászni, kerékpározni, új helyeket megismerni. Ezenkívül szeretek festeni és persze mindig van valami érdekes és hasznos könyv a közelemben, amit érdemes elolvasni.

Önmagamba sose sajnáltam befektetni. Sok millió forintot költettem el az évek alatt képzésekre, önfejlesztésre, technikai eszközökre, bővítményekre, szakkönyvekre, és egyéb szoftverekre. Cserébe viszont közelebb kerültem önmagamhoz és piacképes tudást szereztem, amire ma óriási igény van. Ezt a tudást igyekszem átadni Neked is tanfolyamaimon.

A célom mindig is az volt, hogy azt amit csinálok szeretettel és egyre profibban csináljam. Persze mindig van hová fejlődni ezen a területen. Én teszem is ezt ma is őszinte hittel, kitartóan és nagy szeretettel. Tarts velem és indulj el Te is a gyakorlati megvalósítás útján!

Baráti üdvözlettel:

Richter László

WordPress
0%
Esztétikai és stílusérzék
0%
Webdesign
0%
Technikai integrációs és kivitelezési képesség
0%

99% …mert mindig van mit tanulni és hova fejlődni.

saját festmény!

A weboldal készítés és az online marketing
technikai sport, de csak esztétikusan elkészítve nyújt vizuális élményt és hoz valóban bevételeket.

Munkáimban a design és a technológia találkozik.

Kérj egyedi árajánlatot most!