Technikai problémáid vannak?

Kérj inkább szakmai segítséget vagy útmutatást!

Mielőtt belevágsz vagy ha esetleg elakadtál, kérj tanácsot útmutatást a technikai kivitelezést illetően. Kíméld meg magad az idegtépő köröktől és használd ki a tapasztalataim. Mit nem adtam volna annó, ha valaki segített volna elkerülni a zavarost és megkímélt volna a rengeteg felesleges kiadástól.

Tanácsadás 30 perc

10.000 Ft

Ez az idő elég arra, hogy gyorsan válaszokat és/vagy technikai segítséget, iránymutatást kapj. Könnyebben és jobban tudsz dönteni, nagyobb lesz a rálátásod és a megértésed is. Kérdezz jókat és sokszorosan megtérül a befektetésed. Lehet, hogy pénzt spórolok majd neked esetleg jobb, egyszerűbb, olcsóbb technikai eszközöket ajánlok, amiket nem is ismersz, vagy olyan megoldásokat kaphatsz, amire egyedül nem is gondoltál volna.

Konzultáció 60 perc

15.000 Ft

Ugyanaz mint a tanácsadás, csak több idő áll rendelkezésedre és jobban bele tudunk menni - ha szükséges - a kérdéseidbe. A konzultáció élő online videókonferencia keretében történik, vagyis látjuk egymást és meg is tudom osztani veled a képernyőmet és meg is tudom mutatni, amiről beszélek!

Szeretnék bejelentkezni online konzultációra!

Találkozzunk a konferenciateremben!