Nálunk nem számít a távolság!

Videókonferencia szoftver

Videókonferencia szoftver távmunkához is

Mondhatom, hogy úttörő vagyok a piacomon. Az online oktatáshoz és a távoli ügyfeleimmel való “személyes” kapcsolattartásra is saját videókonferencia szoftvert használok. Nem számít, hogy Te honnan szeretnél megbízni engem. Ma már nincsenek távolságok. Virtuálisan megoldottam, hogy a távol lévő ügyfeleimmel is virtuálisan személyesen beszélhessek, ha szükséges.

A Jitsi Meet egy tökéletes eszköz arra, hogy saját videókonferencia termed legyen a saját domained alatt, ami erősítheti a márkádat és a profizmusod. 

Veled is így konzultálunk

Hozd össze a munkatársaid egy meetingre

A Jitsi Meet kiváló alternatíva a mai időkben, hogy saját domained alatt tudj meetingelni, kapcsolatban lenni a home officeba került munkatársaiddal.

Meetingelj online az ügyfeleiddel

A Jitsi Meet kiváló arra, hogy az ügyfeleiddel, vevőiddel kapcsolatban marad.

Oktasd online az osztályodat, a csoportodat

Ha oktatsz, tanítasz, szakértesz és személyes jelenléted nélkülözhetetlen volt, itt az ideje profi módon megoldani a távoktatást a Jitsi Meet ebben kiváló segítség.

Beszélj a családtagjaiddal, barátaiddal

A családdal, ismerősökkel is kapcsolatban tudsz lenni. Használd nyugodtan és jóval nagyobb biztonságban magáncélra is a Jitsi Meet-et, hiszen az adataid a saját szervernek hála sokkal nagyobb biztonságban vannak, mint a Zoom vagy Skype szerverein…

Fontosabb tudnivalók

Miért jobb, mint a Zoom?

Nem kell installálni semmit senkinek. A Zoom egyébként is elég komoly adatvédelmi botrányba keveredett és kiderült róla hogy a felhasználók adataival visszaéltek, kiszivárogtak és nem is felhasználótól felhasználóig van titkosítva a kommunikáció. Bármikor bármit meg tudnak nézni a Zoom hozzáfér a videókhoz és felhasználhatja bármire. Amit tömegek használnak ott, mindig van, lehet visszaélés és a felhasználói adatok nincsenek biztonságban! Ma a felhasználói adatok a valuta, nincs ingyenes szolgáltatás. A Facebook sem ingyenes. Az adataiddal fizetsz, és mindent tudnak rólad.
Felejts el a Zoom-ot, szerintem! Van jobb alternatíva. Több is.

A Jitsi Meet teljesen ingyenesen elérhető. Hozzáértőként akár Te is telepítheted a saját VPS szerveredre és 1 órán belül saját videókonferencia termed lehet és élvezheted az alábbi előnyöket, mint:

 • élő videózás, csetelés, (mindenki láthat mindenkit)
 • képernyőmegosztás
 • saját dedikált URL címed lesz, amit egyedi küldessz el a meghívottaknak és megadhatod egyedileg a szobaneveket
  pl. jitsi.tedomained.hu/jogaora vagy pl.meeting.tedomained.hu/valamifrappansszobanev
 • bármilyen aldomainra telepíthető
 • jelszóvégett szobák, jelszóvédett plattform lehetősége
 • korlátlan számú vendéget meghívhatsz a linked elküldésével (csak a szerver erőforrás, ami korlátozhatja, amit skálázni kell felfelé, ha komolyabb mennyiségű embert akarsz élőben oktatni, előadni stb.)
 • csoportmunka és dokumentum szerkesztés ( Etherpad)
 • Google és Microsoft naptár integráció
 • rögzíthető felvételek Dropboxba küldve
 • élő közvetítés Youtube Live-ra
 • Mobil applikáció Android és Apple eszközökre elérhető

Szerverkövetelmények

 • egy domain megléte vagy aldomainra is telepíthető (ez a jellemző!), ami egy, a weboldalad tárhelyétől különböző ún. VPS szerveredre mutat, amit külön kell megvásárolnod.
 • VPS szerver: havi 1.250 Ft-tól elérhető (éves 15.100 Ft-tól)
 • Minimum 1 CPU mag, 1GB RAM-os VPS csomag,

Mennyibe kerül?

A Jitsi Meet egy nyílt forráskódú szofveralkalmazás és ingynenesen letölthető és a jitsi főoldalán pedig milliók által használt verzió ingyenesen használható. A meet.jit.si url-en a Jitsi nyilvános világszerte használt változatát találod, amit 35 főig teljesen biztonságosan és ingyenesen Te is tudod használni. Ez esetben a konferenciatermed a meet.jit.si/valamifantazianev lesz. Ez nem kerül semmibe. Viszont itt azért a biztonságod nem annyira védett, mindenki ezt a platformot használja világszerte.

Ha viszont saját tárhelyedre/szerverre akarod telepíttetni a Jitsi Meet videó konferenciatermet, úgy hogy csak a te domaineden keresztül tudj videókonferenciát tartani és senki más ne legyen ugyanazon felületen, akkor én telepíteni tudom neked egy választott aldomainodra az egész Jitsi Meet platformot és máris sokkal jobban néz ki a videókonferencia termed, hiszen az URL-je és az elérhetőségét csak te tudod, csak te adod meg azoknak akiknek szeretnéd.

Ilyen lesz: valami.tedomained.hu/valamifantazianev  ez lesz egy konferenciaszobád neve. Korlátlan szobát létrehozhatsz.

Óriási! Saját konferenciaterem saját VPS szervereden, amit csak te használsz, a Te céged, iskolád, családod, barátaid stb…

Te kontrollálod az egészet, nem sok millió ember.

Tehát az ingyenes platformot telepítem a saját domainedre és kulcsrakészen átadom a saját videókonferncia rendszered. Ez a telepítési szolgáltatásom 59.000 Ft-ba kerül, amihez csupán egy Ubuntu vagy Debian alapú Linux VPS szervert kell még megvásárolni. Ha nincs domained, akkor azt is.

A VPS már 1300 Ft/hótól elérhető, attól függően, hogy hány emberrel fogsz beszélgetni és mekkora szerver erőforrásra van szükséged.

Max. 7-10 főig elég lehet egy olcsóbb VPS csomag, amiben 1 CPU mag, 1Gb RAM 20 GB SSD van, 100 Mbps sávszélességgel, ami kb. 15.000 Ft/év áron megvásárolható. ha komolyabb mebermennyiség lesz a konferenciában meghívva,akkor szükséges a 4 CPU mag, 4GB RAM, 8 GB RAM akár, ami 25-40-50e Ft csomagáron kapható/év.

Keress elérhetőségeimen és beszéljük meg Te hogyan és mire szeretnéd használni az új konferenciatermed!